Jak przeczytałem dzisiaj na jednym z portali, ten idiota Tusk i jego mafia znowu zadłużyli Polskę na kolejne 750 milionów dolarów w banku światowym. Jestem ciekaw jednak kto będzie spłacał te długi, bo już dzisiaj każdy polak w banku światowym zadłużony jest na około 25 000 złotych i jak sądzę niedługo już będziemy musieli to spłacić wraz z odpowiednim procentem - kasy nie mamy więc Polskę oddamy. Ale może to właśnie o to chodzi ?. Jestem ciekaw kiedy my Polacy przestaniemy już być właścicielami własnego kraju. Rozbudowa socjalizmu w Polsce kosztuje nas krocie i coraz to kolejne rządy szukają coraz to większych pieniędzy na to (cóż taki to już bandycki ustrój i jego specyfika). Samo łupienie Polaków z dochodów (na podatkach jawnych i ukrytych, akcyzach itp.) już dawno przestało tym pasożytom wystarczać. Ciekawe, że media o tym nie trąbią ? aa, zapomniałem zbliżają się wybory i nie chcą wk...ć polaków, a przecież te "polskie" media są ściśle zbratane z tymi "polskimi" bandyckimi partiami. Inaczej chyba nie można nazwać kogoś kto jawnie działa na szkodę Polski i Polaków ?